Úvod » PŘÍPRAVKA » Reporty z turnajů

8.11.2015 Fantastické stříbro z Lipníka

publikováno 08.11.2015 (aktualizováno 06.12.2015)

K dalšímu turnaji ligové sezóny přípravky jsme vyjeli do poněkud vzdáleného Lipníka. Zde jsme se měli poprat se soupeři, se kterými jsme minulé roky hrávali vyrovnané zápasy. Vzhledem k tomu, že náš tým je letos zbrusu nový, vyjeli jsme s mírnými obavami o celkový výsledek, zvláště, když naše nejmenší florbalisty začaly kosit různé nemoci. Ale každý zápas začíná 0 : 0. Proto nemůžeme házet flitnu do žita a musíme se poprat o body.

První zápas s domácím Lipníkem nám však hrubě nevyšel a odcházíme poražení. Nemůžeme říc, že se děti nesnažily, bojovaly urputně, ovšem obranná fáze vršila chybu za chybou a dřívější opory jako by florbalka pálila v ruce a ty tak nemohly pořádně udělat kličku či odpal míčku v nebezpečí od brány. To všechno se ale změnilo v zápase s Hranicemi, kdy jakoby nastoupily jiné děti. Hra byla lepší o sto procent a vítězství nám zaslouženě patřilo. Další zápas jsme hráli s přerovským Spartakem White. Když jsme viděli, že v jejich sestavě je téměř dvojnásobný počet hráčů, trochu jsme se škrábali na hlavě rozpaky a špatným očekáváním, ale naše děti předvedly, že ve Šternberku zabojovat umíme. Po krásném boji na obou stranách se vítězství přiklonilo na naši stranu. Poslední zápas turnaje jsme sehráli s dalším přerovským týmem, který hraje pod hlavičkou Teiwazu, přerovskými Vikingy. Ti nás letos již dvakrát porazili. S Přerovem hrajeme vždy vyrovnaná a nádherná utkání a ne jinak tomu bylo i v tomto případě. Naše děti se do Vikingů zakously a brzy se ujaly vedení, o které jsme však zase přišli. Boj to byl na obou stranách úžasný a férový, kdy přerovský tým byl hnaný snad polovinou bouřící haly. Přesto jsme nakonec vítězný gól vstřelili my. Tak bylo rozhodnuté, že stříbrné medaile, které dětem udělaly velkou radost, se ocitly ve Šternberku.

I za tento turnaj patří dětem veliké uznání a pochvala stejně tak i všem řidičům a rodičům, kteří nás doprovázeli.

výsledky našeho týmu

Šternberk - FBC Lipník          4  .7

Šternberk - FBŠ Teiwaz Hranice   8 : 2

Šternberk - FBC Spartak Přerov White   13 : 7

Šternberk - FBŠ Teiwaz Přerov Vikingové  5 : 4


Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz